KONTEYNER EV FİYATLARI 2024

konteyner ev fiyatları 2024

Bu yazımızda 2024 yılı güncel konteyner ev fiyatları 2024 ü sizler için hazırladık.  Konteynır evler son zamanlarda çok tercih edilen yapılardır .konteyner evler fabrika ortamında tüm parçaları üretilip, üretildiği yerden başka araziye götürülüp kullanılan yapılardır. Günümüzde çok merak  edilen konteyner ev fiyatlarını sizler için derledik.

konteyner ev fiyatları 2024 güncel

konteyner ev fiyatları ölçülerine göre değişmekle birlikte sizleri için kafanızda fiyat oluşması için ortalama fiyatları araştırdık.

1+1 KONTEYNER EV 21 m250bin-120bin
1+1 KONTEYNER EV 25 m2120bin-250bin
1+1 KONTEYNER EV 35 m3150bin-350bin
2+1 Konteyner Ev 42 m²350bin -700bin
2+1 konteyner ev 92 m2700bin-2milyon
konteyner ev fiyat tablosu 2023

Konteyner ev çeşitleri

konteyner evler çok çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Sizler için konteyner çeşitlerini ve modellerini araştırdık.

Tek Konteyner Ev

Tek konteyner kullanılarak inşa edilen en temel modeldir. Genellikle kompakt bir yaşam alanı sunar ve taşınabilirliği nedeniyle popülerdir. Kolay taşınabilir. Sadece 1 odadan oluşur. Ortalama 20 m2 civarıdır.

Çift Konteyner Ev

İki konteynerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan daha geniş bir yaşam alanı sunar. Daha fazla odalar ve konfor sağlar. Konteynerlar yan yana veya üst üste konularak yapılabilir.

Çatılı Konteyner Ev

Birden fazla konteynerinin bir araya getirilmesiyle çatılı bir model oluşturulur. Genellikle daha fazla iç mekan alanına ve tasarım esnekliğine sahiptir. Estetik açıdan güzel görünüme sahiptir. Ortalama 35-50 m2 arasında değişmektedir

Yüksek Tavanlı Konteyner Ev

Genellikle konteyner evin iç yüksekliğini artırmak için bazı modifikasyonlarla inşa edilen bu model, daha ferah bir yaşam alanı sağlar. Ve daha büyük kullanım alanı sağlar.

Modüler Konteyner Ev

Konteynerlerin birleştirilmesiyle oluşturulan modüler bir yapıdır. Modüler konteyner evler, ihtiyaca göre genişletilebilir ve özelleştirilebilir.

Ofis Konteynerleri

Konteynerler, ofisler ve işyerleri için dönüştürülerek kullanılabilir. Mobil ofisler veya ticari alanlar oluşturmak için tercih edilir. Kolay taşınabilir olması diğer bir avantajıdır.

Villa Konteyner Ev

Birden fazla deniz konteynerinin bir araya getirilmesiyle lüks bir yaşam alanı sunan villa tarzı konteyner evlerdir.

Sahil Konteyner Ev

Sahilde veya tatil beldelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış konteyner evlerdir. Deniz manzarasına uygun olarak tasarlanmıştır.

Ekolojik Konteyner Ev

Sürdürülebilir malzemeler ve enerji tasarrufu önlemleriyle inşa edilen bu konteyner evler, çevre dostu yaşam alanları sunar. Ekolojik Konteyner Evler doğanın korunmasına yardımcı olur.

Konteyner ev fiyatları hakkında merak ettiklerini yorumlardan bizlere iletebilirsiniz. Tüm ürünlerin fiyatlarını sitemizden takip edebilirsiniz.

konteyner evler hakkındaki sorular?

Konteyner ev fiyatları hakkındaki merak edilen soruları sizler için derledik.

konteyner evlerin ömrü ne kadar?

Bir konteynerin ömrü, yapılan iyileştirmeler, koruyucu kaplamalar, izolasyon ve yapılan ekler gibi faktörlere bağlı olarak uzatılabilir. İyi bakım ve düzenli kontrollerle, konteyner evlerin kullanım ömrü 25-30 yıldan daha uzundur.

2. el Konteyner ev fiyatları ne kadar?

2023 yılı 2. el konteyner fiyatları 30 bin tl civarından başlamaktadır.

Ev konteyner fiyatları ne kadar?

Ev konteyner fiyatları çok değişken olun konteynırların m2 sine göre değişiklik gösterir sıfır ev konteynırlar 200bin tl den başlayıp 2 milyon tl ye kadar ev konteyner yaptırılabilir.

Ev konteyner nedir?

Ev konteyner, genellikle taşınabilir ve modüler bir yapıda olan, önceden hazırlanmış bir konteynerin ev ihtiyacı için dönüştürülmesiyle oluşturulan bir konut türüdür.

Ekolojik Konteyner Ev nedir?

Ekolojik konteyner ev, çevre dostu ve sürdürülebilir prensiplere dayalı olarak inşa edilen konteyner evlerdir. Bu tür evler genellikle geri dönüştürülmüş nakliye konteynerlerinden oluşturulur ve çevreye minimum etkiyle yerleştirilir.

konteyner evlerin ömrü ne kadar?

konteyner üretildikleri malzemeye göre değişkenlik gösterebilir çelik malzemeden üretilmiş konteyner evin ömrü bakımı iyi yapılırsa 40 ile 50 yıl arasında değişir.

konteyner ev alırken nelere dikkat edilmelidir?

Konteyner ev alırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli faktör bulunmaktadır. Bunlar İzolasyon ve Yalıtım, Ulaşım ve Montaj, Maliyetler ve Ek Ücretler, kullanılabilirlik gibi faktörler konteyner ev alırken dikkat edilmesi gereken konulardadır.

konteyner evler ısınır mı?

Konteyner evler, iyi yalıtım yapılmışsa ve uygun ısıtma sistemleri kullanılıyorsa iyi bir şekilde ısınabilirler. Isıtma ve soğutma, konteyner evin konumuna ve kullanılacağı bölgenin iklim özelliklerine göre planlanmalıdır. Doğru yalıtım ve uygun ısıtma sistemleriyle, konteyner evler rahat ve konforlu bir yaşam alanı oluşturabilirler.

konteyner evler kokar mı?

Eğer konteyner evler iyi bir şekilde tasarlanmış ve işlenmişse, kokma gibi bir sorun yaşanmamalıdır. Ancak bazı durumlarda yapının inşa edilirken boşluklar kalması nedeniyle aralara fareler girip ölmektedir. Bu boşluklarda ölen fareler zamanla koku yapabilir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top